FÖRELÄSNING och UTBILDNING

Utbildning och föreläsning

Under mina yrkesverksamma år har jag haft förmånen att utbilda och föreläsa för både företag och privatpersoner - inom bland annat hälsa, kommunikation och välmående. Nedan följer några exempel på aktuella föreläsningar. Kontakta mig så hjälps vi åt att skapa en utbildning eller föreläsning aktuell för er.

Boostcamp
– hur du når ditt bästa jag
Hur kommer det sig att det är så svårt att nå sina mål när det kommer till vikt, träning och stresshantering? Vi vet vad vi ska äta och motionera, men trots det så är det svårt att släppa godisskålen och kliva upp ur tevesoffan.
Lär dig vilka misstag du ska undvika när du sätter dina hälsomål och ta del av den senaste kunskapen kring hur hjärnan fungerar när vi arbetar mot ett sundare liv. Med enkla verktyg inom KBT får du vägledning till ditt bästa jag.

Mindfulness i nöd och lust
- slipp stress och oro med hjälp av mindfulness
Det är inte svårt att vara mindful när man vet hur man gör och kommer ihåg att vara det. Ta del av den senaste forskningen kring mindfulness och lär dig grunderna till att leva mer i nuet. Regelbunden användning kommer att få dig att må bättre, känna dig mindre stressad och kliva ur autopiloten och ta kontroll över ditt eget beteende. Du kommer att få pröva på mindfulness och även smarta metoder som hjälper dig att göra det till en del av din vardag.

Onlinekursen i mindfulness – Åtta lektioner i mindfulness
Nu har du möjlighet att gå min populära mindfulnesskurs Åtta lektioner i mindfulness – var du än befinner dig. Du kan ta del av kunskap, övningar och videoklipp via din dator eller platta när du vill och var du vill. I lugn och ro lär du dig grunderna i mindfulness, övar dig i medveten närvaro och får hjälp att hantera vardagsstressen.

Ser du inte vad jag säger?
- lär dig kommunicera bättre med hjälp av kroppsspråket
Varför är det så lätt att prata med vissa människor? Vad är det som gör att du inte litar på andra? Kan man lära sig att utstråla karisma? Människan lyssnar inte bara med öronen, utan även med ögonen. Vi litar omedvetet mer till det visuella intrycket, än till det vi hör. Välkommen på en resa i kroppsspråkets värld!

Den stressade superhjälten
- vad stress gör med kroppen och hur du hanterar den
Stress är inte farligt, men bristen på återhämtning är livsfarlig. Idag lever vi människor som superhjältar, men vi har inte uppdaterat vår hjärna sedan stenåldern. Få kunskap om vad stressen gör med dig och redskap i hur du lär dig att hanterar stressen.

Sluta banta en gång för alla!
- nä din hälsovikt med KBT
Hur kommer det sig att Sverige som är en av det mest upplysta länder i kost, hälsa och olika dieter – trots detta har så många överviktiga? Att gå ned i vikt handlar inte om att bestämma sig, ha karaktär, kunskap, disciplin eller en vilja av stål. Det handlar om beteende och beroende. Det handlar om att du har lärt dig att använda maten för att hantera dina känslor och detta påverkar i sin tur din hjärnas belöningssystem. Med hjälp av enkla verktyg inom KBT kan du komma tillrätta med ditt ständiga bantande och istället skapa en balanserad livsstil du är vän med maten, vikten och hälsan.

you may also like:

  • view here
  • blogs
  • articles
  • home
  • news
  •